Onze acties om de verkoop van uw eigendom te optimaliseren

Verkopen met IMAGOLD is:


U heeft besloten om uw woning te verkopen. Ons doel is om u te helpen dit hoofdstuk van je leven met een gerust hart af te sluiten en een nieuw hoofdstuk te schrijven. We beseffen dat het nooit gemakkelijk is, zowel administratief als emotioneel. Daarom maakt IMAGOLD er een belangrijk punt van om een onderneming met een menselijk gezicht te zijn. Als gesprekspartner, vertegenwoordigen wij u op de meest rationele manier mogelijk. Zo kunnen wij u verkoopskansen in de meest geschikte omstandigheden mogelijk, te maximaliseren.

Realistisch en competitieve raming
Bij onze eerste ontmoeting, waarderen wij nauwkeurig uw goed in functie van de omgeving, van haar eigenschappen en van de actuele marktsituatie.

Transparantie: een overzicht van alle handelingen
Om de drie weken wordt een gepersonaliseerd overzicht opgesteld. Op deze manier worden onze handelingen opgevolgd en kunnen we u horen wat betreft onze samenwerking.

De etalage
Uw advertentie wordt weergegeven op onze tv-scherm op het bureau en op de ramen van onze partners.

Het uiterlijk van uw advertentie op het internet
Met dank aan onze partners, wordt uw bod uitgezonden op grote portals en websites gewijd aan onroerend goed (immoweb.be, vlanimmo.be, logic-immo.be, kapaza.be, zimmo.be, portic.be; immovast. Zijn; imagold.be; ...)

Mailingen naar onze potentiële kopers
We versturen een mail met uw goed naar onze potentiële kandidaten en nemen telefonisch contact op met hen voor een eventuele afspraak.

Een flyer met uw goed
Wij verdelen 500 flyers in uw buurt met uw, en alleen uw goed, want cijfers tonen aan dat ongeveer 60% van de mensen verhuizen binnen een afstand van 5km rond hun vorige woning.

De installatie van een bord "SALE"
Met uw toestemming, plaatsen we een bord "SALE" op de voorzijde van uw woning.

De oprichting van de koopovereenkomst
Uw adviseur ondersteunt het schrijven van dit eerder privé contract en neemt contact op met uw advocaat, zodat hij het document af te werken.

Het financieringsdocument voor uw koper
We helpen en adviseren de koper bij het opstellen van het leningsdossier bij de bank. Wij houden u op de hoogte wanneer de koper zijn financiering verkrijgt.

Het ethisch karakter
Alle medewerkers ondertekenen een charter waarin zij zich ertoe verbinden, in alle integriteit en totale transparantie te werken.

Het Imagold team

Kennismaking