Bouw aan uw project. Wij doen het nodige voor het overige

Onder professionals, is de term "ieders job" zinvol.


Beslissen om te werken met IMAGOLD voor het verkopen van uw promotie, is uzelf de opportuniteit geven om uw project maximaal te rentabiliseren.
U blinkt uit in uw beroep? Besteed er een maximum van uw tijd aan en wij zorgen voor onze Core Business: de marketing en de verkoop van het vast goed.

Na een zorgvuldige analyse van uw behoeften en een grondige kennisname van het dossier, zullen we werken aan een marketingplan, op maat om uw project te ontwikkelen. Een persoon gewijd aan uw project zal uw belangrijkste contactpersoon zijn. Vaak wordt de prijs/ kwaliteit verhouding beschouwd als het belangrijkste element in de onderhandelingen over het krijgen van een aanbod. Als specialist weten we dat er eigenlijk andere details zijn die de potentiële koper in beschouwing neemt om de uiteindelijke beslissing te nemen ... of niet te nemen.

We hebben besloten, bij IMAGOLD om te werken aan het geheel van deze details zodat het doel van elke van onze dossiers behaald wordt. Het doel is uiteraard een handtekening op een koopovereenkomst.

IMAGOLD stelt samenhangende diensten om te werken aan dit gemeenschappelijke doel:
  • Managementwerk
  • De analyse van de winstgevendheid van de investering van de potentiële koper
  • Decoratie van het onroerend goed te koop
  • Het creëren van een virtuele 3D-plan voor de verkopen
  • ondersteuning van de verkoop van het huidig goed aan de potentiële koper

Het Imagold team

Kennismaking