Valse idee├źn inzake investeringen in vastgoed

Door te kiezen voor IMAGOLD, opteert u voor opbrengst en meerwaarde op een veilige manier.Investeren in vast goed is een van de beste manieren om financiële onafhankelijkheid te verkrijgen. De sleutel tot succes is het bepalen van uw doel en duidelijk te weten wat uw vertrek middelen zijn. Onze visie is: het is altijd de moeite waard te investeren wanneer men weet wat men doet. Er zijn mythen over  het investeringen in vastgoed, maar er zijn vooral tips die worden meegegeven.

Moet je rijk te zijn om te kunnen investeren ?
Als het is om inkomsten te hebben en niet in de schulden te verdrinken, dan is er geen enkel nood om te kunnen lenen. Het ding is dat u hoogstwaarschijnlijk uw huis niet zal kunnen kopen en tegelijk investeren in een verhuur doordat leencapaciteit beperkt is. U moet een keuze maken.

Begin klein, grote investeringen zijn te riskant.
De ervaring leert dat het soms makkelijker is om veel te lenen dan weinig. Het geheim? Wanneer u geld leent om een appartement te kopen, rekent de bank op uw inkomen. Bij de aankoop van een woning, wordt het goed in pand gegeven. Het gebouw risico is tevens beperkt omdat u huurinkomsten meer weerstand hebben indien u tien appartementen verhuurd dan enkel één.

U kunt rijk worden door het kopen en doorverkopen van vastgoed zonder bijdrage.
Wij raden deze manier van werken niet aan. Het is risicovol en biedt enkel eenmalige kapitaal meerwaarde in plaats van recurrente inkomsten.

U moet zelfzeker zijn en geen faalangst hebben.
Zoek iemand die zonder angst investeert en wij zullen u laten zien in hoeverre deze persoon bewusteloos handelt. Elke nieuwe investering is een risico en een verstoring van uw stabiliteit. Dit is normaal en maakt deel uit van het spel. Er kunnen moeilijkheden voorkomen maar wat telt is dat u er alles voor zal doen om deze moeilijkheden op te lossen en er geen ramp van te maken.

Huurders zorgen niet voor wat ze huren, het kan het niet schelen, ze betalen niet.
U kent zeker en vast verhuurders die niet op deze manier denken en geloof ons er zijn veel meer goede verhuurders dan dat u kent. Het is onze taak om u te begeleiden om respectvolle verhuurders te vinden.

Het Imagold team

Kennismaking